14 Ocak 2017 Cumartesi

Kaptanı Derya Kimdir? Görevleri ve Özellikleri Nelerdir?


Anasayfa > Site Arşivi > Tarih Konu Anlatımları > Osmanlı Tarihi> Osmanlı Kültür ve Medeniyeti> Osmanlı Devlet Yönetimi> Osmanlı Merkez Teşkilatı> Osmanlı Divan-ı Humayun Görevlileri > Kaptanı Derya Kimdir ? Nişancı Görevleri ve Özellikleri
Divan-ı Humayun Üyeleri *Kaptanı Derya kimdir? nedir? ne iş yapar? görevleri ve sorumlulukları nelerdir? Kaptanı Derya özellikleri nelerdir? gibi soruların cevaplarını kısa kısa olarak aşağıda sizler için sıraladık.

Kaptanı Derya Kimdir? Görevleri ve Özellikleri Nelerdir?

  • * Kaptan-ı Derya, Osmanlıda donanmadan sorumlu idi.
  • * İlk Kaptan-ı Derya, Barbaros Hayrettin Paşa idi.
Anasayfa > Site Arşivi > Tarih Konu Anlatımları > Osmanlı Tarihi> Osmanlı Kültür ve Medeniyeti> Osmanlı Devlet Yönetimi> Osmanlı Merkez Teşkilatı> Osmanlı Divan-ı Humayun Görevlileri > Yeniçeri Ağası Kimdir? Görevleri ve Özellikleri Nelerdir?
* Sayfa Başlığı:-------------
Kaptanı Derya Kimdir? Görevleri ve Özellikleri Nelerdir?
* Kategoriler:---------------
Tarih Konu Anlatımları, Osmanlı Tarihi, Osmanlı Kültür ve Medeniyeti, Osmanlı Devlet Yönetimi, Merkez Teşkilatı, Lise Tarih, Kpss Tarih Notları. Kısa Tarih Notları, Lys-Ygs Tarih,
* Sayfa Url:---------------
kaptani-derya-kimdir-gorevleri-yetkileri-ve-ozellikleri-nelerdir
* Sayfa Açıklaması:------------
*Kaptanı Derya kimdir? nedir? ne iş yapar? görevleri ve sorumlulukları nelerdir? Kaptanı Derya özellikleri nelerdir? gibi soruların cevaplarını kısa kısa olarak aşağıda sizler için sıraladık. * Kaptan-ı Derya, Osmanlıda donanmadan sorumlu idi. * İlk Kaptan-ı Derya, Barbaros Hayrettin Paşa idi.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Comments


EmoticonEmoticon